Cultur

Museum Katharinenhof

Ver buiten de grenzen van de Neder-Rijn bekend: Museum Katharinenhof Kranenburg met drie locaties Katharinenhof, Molentoren en Stadsschuur, een interessant programma. De drie musea, gelegen in historisch beschermde gebouwen binnen de kern van het plaatsje liggen dicht bij elkaar, een ensemble van uitzonderlijk veelvoud.

www.museumkatharinenhof.de


Wirtschaft & Tourismus Stadt Kleve GmbH

Wij informeren over en reserveren stadsrondleidingen door bijv. de Schwanenburg of de historische tuinen. Prijs v.a. € 65.00 p.p.

www.kleve-tourismus.de


Museum Kurhaus Kleve

Na uw tocht met de Draisine een bijzondere kunstervaring in het museum. Met uw Draisine reservering betaalt U slechts € 4.00 p.p.

www.museumkurhaus.de


Nationaal Bevrijdingsmuseum Groesbeek 1944 – 1945

Op een van de mooiste plekken van Nederland, tussen heuvels en bossen, ligt het ‘Nationale Bevrijdingsmuseum 1944 – 1945’. In dit museum, dicht bij Arnhem, Nijmegen en de Duitse grens leeft geschiedenis. Typische geuren uit de jaren veertig, originele filmopnames, toespraken, muziek en diorama’s  nemen u mee naar de tijd van toen, vertellen U de geschiedenis van de bevrijding in Nederland en Europa. Het museum toont, wat democratie, vrijheid en mensenrechten hedendaags betekenen.

www.bevrijdingsmuseum.nl


Tourist Info Center Alter Bahnhof Kranenburg

De port naar Kranenburg en het landschap aan de Neder-Rijn – op het station. Openingstijden: vanaf maandag tot vrijdag 10.00 – 13.00 uur en  vanaf 13.30 – 17.00 uur; op zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 10.30 – 15.00 uur entree: gratis

Tel.: 0049 (0) 2826 7959 www.kranenburg.de


 

Tochten

Voor deze 2 tochten hebben wij aantrekkelijke dagprijzen voor groepen samengesteld.
Maak kennis met onze grensstreek op z’n mooist.

 LEES VERDER

 

 

 

Combinatieaanbod

Combineer uw tocht met een leuk weekend aan de Neder-Rijn of sluit af met een gezellige barbecue.

LEES VERDER

 

Souvenirs

Caps Draisine 01

Met een tegoedbon voor de lorriefiets geeft u iedereen een stukje plezier. Of wat dacht U van een souvenir van uw tocht als cadeau?

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.